tutvus.name | Tutvus.name - tutvumisleht. Former Date.delfi.ee
tutvus.name | Tutvus.name - tutvumisleht. Former Date.delfi.ee

tutvus.name | Tutvus.name - tutvumisleht. Former Date.delfi.ee

golek wong lanang Jangka panjang utawa pernikahan - tutvus | Kohtla-Järve | Estonia


Foto bakalan tekan

tutvus Leo
Estonia, Kohtla-Järve

Aku wong wadon, 67
golek wong lanang tekan 60 Tinuju 70

616fdfi7tl

kirim email
ngirim kedipan moto
Terusno profile
Nambah dadi konco


Ulang taon: 1951-08-14 
hubungan jenis: Jangka panjang utawa pernikahan
Negoroku: Estonia
Kuthaku: Kohtla-Järve
Frase halo aku: Meie kõik väärime õnne elus! 
Penampilan
Dhuwurku: 5' 3" (1.60 m.)
Bobot awakku: 120 lbs. (54 kg)
Rambut aku: Coklat enom
Motoku: Abu-abu
Tipe awakku: Langsing
Ras aku: Putih / Kaukasus
Keluargo
Status perkawinan aku: Pisah / cerai
Bocah-bocah: Siji
Babakan bocah-bocah: Mungkin ora
Kahanan uripku: Urip dewe
Keluargo lan konco-konco kereb sambang
 
Kewan angonan senenganmu: Kucng
Asu
 
Sosial
Pakaryan aku: Buku Penjogo / Akuntan
Pendidikan aku: Sekolah menengah
Diploma
 
Bosoku: Boso Rusia
 
Gaya urip
hobi aku: Lelungan / Tamasya
Film / Video
Musik lan konser
 
Olahraga senenganku : Ski
Seluncur
Nari
 
Pihak
Ombenan: Banyu
Susu
Kopi
Cognac
 
Panganan awakmu: Daging lan kentang
 
Favorit musik: Negoro
Pop
 
Roso humor: Sumanak
 



Tambahno nang favorithttp://tutvus.name/616fdfi7tl
Sumelang babakan pengguna ikiSumelang babakan pengguna iki




Personals |Lanang |Wadon |tutvus.name
LOG.ee
Dating Affiliates