tutvus.name | Tutvus.name - tutvumisleht. Former Date.delfi.ee
tutvus.name | Tutvus.name - tutvumisleht. Former Date.delfi.ee

tutvus.name | Tutvus.name - tutvumisleht. Former Date.delfi.ee

duke kërkuar një burrë Afatgjatë ose martesë - tutvus | Kohtla-Järve | Estonia


Foto duke ardhur

tutvus Luani
Estonia, Kohtla-Järve

Unë jam një grua, 68
duke kërkuar një burrë nga 60 deri 70

616fdfi7tl

dërgo një email
dërgo një imazh emocionesh
Kalo përpara profilin
Shto si shok


Ditëlindja: 1951-08-14 
Lloji i marrëdhenies: Afatgjatë ose martesë
Vendi im: Estonia
Qyteti im: Kohtla-Järve
Fraza ime e përshëndetjes: Meie kõik väärime õnne elus! 
Pamja
Gjatësia ime: 5' 3" (1.60 m.)
Pesha ime: 120 lbs. (54 kg)
Flokët e mi: Kafe e lehtë
Sytë e mi: Gri
Lloji I trupit tim: I pakët
Raca ime: E bardhë/kaukazian
Familja
Statusi im martesor: I divorcuar
Fëmijët: Një
Rreth fëmijëve: Ndoshta jo
Situata ime e jetesës: Jetoni vetëm
Familja dhe shokët ju vizitojnë shpesh
 
Kafshët e mia shtëpiake të preferuara: Mace
Qenë
 
Sociale
Puna ime: Llogaritari
Edukimi im: Shkolla tetëvjecare
Diplomë e e shoqëruar
 
Unë flas: Rushisht
 
Stili i jetës
Hobi im: Udhëtim/pamje
Filma/Video
Muzikë dhe koncerte
 
Sporti im i preferuar: Ski
Patinazh me figura
Kërcim
 
Party
Pijet: Ujë
Qumësht
Kafe
Konjak
 
Ushqimi im: Mish dhe patate
 
Muzika e preferuar: Vendi
Pop
 
Sensi i humorit: Shoqëror
 Shto te të preferuarathttp://tutvus.name/616fdfi7tl
Ankohu për këtë përdoruesAnkohu për këtë përdorues
Personals |Burra |Gra |tutvus.name
LOG.ee
Dating Affiliates